М-Тел насочва ресурси към таксиметровия бизнес

М-Тел обяви нова услуга, насочена към таксиметровия бизнес. Системата M-Tel Taxi Manager позволява получаване и обработване на заявки и цялостно организиране на процесите в една таксиметрова компания.

Услугата включва таблет за автомобила, софтуер и мобилна връзка в пакет и предлага автоматично обработване и изпращане на поръчки, райониране и разпределяне на шофьорите, проследяване за нередности, нотификации за събития на пътя, разплащане с клиентски карти.

В допълнение, услугата включва електронни ваучери, дигитална реклама, мониторинг на поведението на шофьора.

Таксиметровата система е едно от предложенията в партньорската програма на М-Тел, насочена към бизнеса. Телекомът търси различни видове партньорствa сред малки и големи фирми за налагане на пазара на нови продукти и услуги.

В рамките на програмата М-Тел може да бъде телеком партньор, сътрудник в продажбите или пък да използва бранда си за общи продукти или услуги в различни бизнес индустрии.

Коментари по темата: „М-Тел насочва ресурси към таксиметровия бизнес”

добавете коментар...

  1. Кнежа__

    Вика му се диверсификация на тфа ако не знаете.

  2. Мара Отвара4ката

    Мониторинг на поведението на шофоьора = край на чалгослушащите алкохолизирани шофьори.

  3. Jordajano

    mnogo se razviha m-tel, nqmat nishto obshto s tova koeto bqha v nachaloto.

  4. Йоаким

    Ами това е добре, остава да почнат и за други бизнеси да пускат услуги. Интересно ми е какво са предвидили и изобщо имат ли някъв план.

  5. Климент

    Ти какво му обясняваш на Nevermind, като най-вероятно му плащат от Виваком, за да ги пише тия глупости.

  6. Сашо

    Nevermind, заради мнения като твоето се подведох и минах на Виваком. Нищо, че М-тел са монополисти. Има още два оператора. И при М-тел плащах макс 50 лева. Последната ми сметка от Виваком о е 116. Ако искаш вярвай. Тези са мошеници брат.

  7. Nevermind

    А монополисти като Мтел спират свободния пазар в държавици като нашата. Намалете малко сметките, бе, пичове, в цяла Европа се говори много по-евтино, защото и конкуренцията е жестока. В Албания има 4 големи телекома, и други някакви никакви, обаче албанците говорят като цивилизовани, а не като нас. Дори на румънците е по-евтино, а Румъния е 4 пъти по-голяма. Каква е логиката?

  8. Томи

    Валери, такива като тебе, които питат каква ще е цената на таксиметровата услуга спират развитието на държавата ни.

  9. Валери

    А цената на таксиметровата услуга каква ще е? Като на мобилните услуги и договорите на МТЕЛ?

  10. Виктор

    Дано в скоро време с помощта на Мтел да се возим в едни по-модерни таксита.

  11. Бичмо

    абе истината е в новите технологии. такситата трябва да влезнат в крак с времето.

  12. Нора

    Таксиметровият бизнес има нужда от промяна. Наистина телекомуникациите са зле. Има нужда от модернизация на системите там.

  13. Захари

    Звучи много интересно тази нова услуга на МТел, насочена към таксиметровия бизнес. Можем да си бъдем взаимно полезни с мобилния оператор.

Коментар