Изтече информация за iPhone 5

Източник от компанията Foxconn, изпълняваща поръчки за Apple, изнесе подробности за смартфона iPhone 5. Работник от завода на тайванския производител твърди, че е видял няколко прототипа на новия модел, предаде сайтът 9to5 Mac.


Следващият iPhone се очаква скоро от заводите на Foxconn
 

Всички устройства са оборудвани с екрани, които имат диагонал не по-малък от 4 инча, и се отличават със симетричен дизайн. По-рано се твърдеше, че iPhone 5 ще има различна дебелина в горната и долната част.

Освен това новите смартфони са изпълнени във формфактор, който е различен от този на iPhone 4S. Не се уточнява обаче в какво точно се състои разликата.

Източникът се счита за достоверен, тъй като през миналата година същият човек от Foxconn разказа пред 9to5 Mac за пускането на iPhone 4S вместо iPhone 5.

В момента тайванският производител подготвя модел iPhone от следващо, шесто поколение. Очаква се продажбите на устройството да започнат през лятото.

по темата: „Изтече информация за iPhone 5”

добавете коментар...

  1. до марти

    и за какво ти е такъв телефон? За да има да се хвалиш пред приятели, това ли е смисъла? Ей, чалгаджийска работа

  2. marti

    omiram da spe4elq iphone 4s ili kakufto shte da emoje i 4 ama mama i tatko kazvat 4e takuv skup i qk tel sha go zagubq shtoto sum gobil 3-4 tela do sa i posle 1438 lv na vetura

Коментар