HTC Sense 4.0 идва с 50 GB в облака

Новият фирмен интерфейс на HTC за смартфони ще предложи достъп до 50 гигабайта пространство в облака. За първи път Sense 4.0 ще се появи в смартфоните Ville и Edge, които се очаква да дебютират на световния мобилен конгрес (MWC) през февруари.

 

Новият UI, който се явява обвивка на операционната система Android, ще бъде интегриран с клауд услуга Dropbox. Облачните 50 гигабайта ще се показват на смартфона като раздел на паметта, съобщи pocketnow.com.

HTC Sense 4.0 реализира пълноценен пейзажен режим на работния десктоп. Устройствата с новия интерфейс ще имат както и досега сензорни бутони за управление, макар че Android 4.0 предполага използване на виртуални клавиши.

HTC е преработила значително пощенския клиент и екрана при блокиране, като е разширила неговата функционалност с показване на списък със задачите и натрупаните съобщения.

Sense 4.0 поддържа режим „гост", като потребителите определят предварително кои приложения да се показват в този режим. Личните данни и набирането на номера остават недостъпни за „госта".

Коментар