Мусала Софт с най-много сертификати в областта на IBM Tivoli

Софтуерната компания Мусала Софт притежава най-много професионални сертификати в областта на решенията IBM Tivoli през 2006 година. Това съобщи официално гигантът IBM на среща с партньорите си в България в края на миналата седмица.
Tivoli е бранд на IBM, който обхваща широка гама софтуерни продукти за управление на ИТ ресурсите и подобряване на ИТ процесите в предприятието. Отличието „The Most Certified IBM Tivoli Business Partner in Bulgaria” бе връчено на Мусала Софт от Матей Голоб, мениджър продажби на IBM Tivoli за Централна и Източна Европа и Близкия Изток.
„Такива награди са високо признание за цялостната стратегия по развитие на персонала на Мусала Софт. Сертифицирането на уменията на нашите инженери идва като естествена стъпка след придобиване на знания и опит в дадена технология”, коментира Делян Лилов, изпълнителен директор на Мусала Софт.
„В случая с наградата за най-сертифицирана в Tivoli компания, фирмата отдавна е акумулирала значително ноу-хау в тази технологична област – както от директната работа с IBM, така и от изпълнение на множество проекти ", допълни той.
Мусала Софт има статут на IBM Premier Business Partner за софтуeр. Компанията е партньор също така на Microsoft, Oracle и TIBCO Consulting, като разполага със сертифицирани специалисти още за Macromedia и Sun.

Коментар