Предстои конференция StartUP в Благоевград

Конференция за предприемачество ще се проведе в Благоевград на 24 и 25 март. StartUP@Blagoevgrad 2012 се организира по лиценз на StartUP Foundation с цел насърчаване на предприемаческия дух и изграждане на бизнес-иновативна среда в Благоевград и региона, съобщиха организаторите.


Форумът StartUp среща на едно място предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес
 

StartUP e ежегоден форум, който среща на едно място предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес. Целта му е да пробуди предприемаческия дух на младите хора в България и да им покаже как да превърнат своите идеи в успешен бизнес.

StartUP@Blagoevgrad 2012 се организира от екип от ентусиасти от АУБ и Югозападен Университет „Неофит Рилски”. Гост-лектори на форума StartUP са основателите на едни от най-успешните български компании, бизнес ангели и млади предприемачи.

„Ние сме група ентусиасти, които вярват, че сами сме отговорни за бъдещето си и от нас зависи как живеем. Искаме да осъществим мечтите си, да се научим да правим добър и успешен бизнес”, казват организаторите на конференцията.

Коментар