NET IS SAT ще привлича клиенти с безплатeн тестов достъп до интернет

Жителите на няколко столични комплекса могат да тестват безплатно различни Интернет услуги за срок от 15 дни. Фирма NET IS SAT, част от ВМ Финанс Груп, стартира инициатива, която обхваща Младост, Дружба, Люлин, Овча купел, Редута, Дървеница и Бели брези.
Практиката на компанията показва, че клиентите приемат с охота възможността да направят своя избор на база впечатленията от непосредствен досег с услугата.

„В силно конкурентния пазар на Интернет услуги в софийските квартали и големите разлики в качеството, NET IS SAT залага на високи скорости и устойчивост на връзката, адекватни цени и прозрачност в отношенията със своите клиенти, потвърждение за което е и опцията за безплатен тест”, коментира Иво Петров, изпълнител директор на ВМ Финанс Груп.
Политиката на NET IS SAT през 2007 година ще бъде насочена към насърчава на потенциални клиенти да се възползват от тестовия период. Компанията очаква по този начин хората сами да се убедят в предлаганите скорости, устойчивостта на връзката и нивото на денонощната поддръжка. Освен това домашните потрeбители ще могат да проверят кой е най-подходящият за тях пакет за Интернет достъп. 
Наред c фокуса върху предлаганите високи скорости и денонощна телефонна поддръжка, NET IS SAT акцентира в своята кампания и на удобните начини за разплащане – по банков път, с е-Pay или през банкомат. Включването в теста е достъпно през безплатна телефонна линия (0800 1 1212) или от сайта на компанията.
ВМ Финанс Груп АД, част от която е NET IS SAT, е бизнес структура от 11 фирми, действащи в областта на дистрибуцията на бързооборотни потребителски стоки, технологични решения за дома и офиса, рекламно обслужване и издателска дейност. 

Коментар