Globul раздаде 4 билета за мач на Манчестър Юнайтед

Четирима късметлии спечелиха билети за предстоящия мач „Манчестър Юнайтед” – „Аякс Амстердам” в специална промоция, която GLOBUL организира като част от партньорството си с английския футболен клуб.

Имената на победителите бяха изтеглени в томбола, която се проведе в столичния търговски център The Mall. В нея можеха да участват всички клиенти на GLOBUL, подписали абонаментен договор или регистрирани като потребители на предплатените услуги на оператора до 7 февруари 2012 г. включително. В томболата бяха раздадени и 20 футболни тениски на „Манчестър Юнайтед”.

Четиримата печеливши ще имат възможност да гледат на живо мача от турнира „Лига Европа” между отборите на „Манчестър Юнайтед” и „Аякс Амстердам”, който ще се състои на 23 февруари на стадион „Олд Трафорд” в Манчестър. В наградата са включени също така двупосочен самолетен билет и нощувка в хотел.

Специално за феновете на „Манчестър Юнайтед” в България, GLOBUL предложи и нови абонаментни програми GLOBUL United. Трите тарифи осигуряват минути за разговори, SMS, MMS и неограничен мобилен интернет, както и безплатен достъп до мобилна интернет страница с новини, интервюта, специални предложения и друго съдържание, свързано с „Манчестър Юнайтед”.

Клиентите на GLOBUL, които сключат своя договор за програма GLOBUL United до 22 февруари 2012 г., ще имат шанс да спечелят билет за футболната среща „Манчестър Юнайтед” – „Уест Бромич”, която ще се проведе на 10 март на стадион „Олд Трафорд”.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на септември 2011 г. GLOBUL има 4,2 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,10% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2,200 специалисти. Към края на септември 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

Коментар