Швейцарските пощи пуснаха HP ePrint услуги

Потребителите в Швейцария вече могат да разпечатват имейли, PDF файлове и снимки в над 1 800 пощенски станции в страната. На Световния мобилен конгрес HP обяви присъединяването на Швейцарски пощи към мрежата на компанията от публични локации за печат HP ePrint Public Print Location.

Единственото, което трябва да направи потребителят, е да изпрати файла чрез приложението HP ePrint Service от своя таблет или смартфон до най-близката пощенска служба и да си вземе документа от гишето. Всеки, който иска да разпечата имейли, PDF-и, интернет страници или снимки, може да го направи с услугата на HP.

Заданието се предава чрез технология за печат от облака на HP и се разпечатва на хартиен носител от Швейцарските пощи.

Инсталирано на смартфон, приложението открива най-близката пощенска служба, където документите могат да бъдат изпратени лесно с помощта на технологията на HP за печат от облака. HP ePrint Service предоставя на потребителите код за сигурност, с който те могат да вземат разпечатаните документи от гишето във всяка от 1 800-те пощенски станции в Швейцария.

Печатът се извършва единствено в присъствието на поръчителя и се отпечатва празна титулна страница с цел запазване поверителността на информацията.

Локациите за печат HP ePrint Public Print Location са достъпни за мобилните потребители, нуждаещи се от печат в движение. С тяхна помощ те могат да разпечатват документите си без да се налага да включват лаптоп, да влизат във VPN или да инсталират драйвери, а единствено с няколко кликвания. HP предоставя също и ePrint решения за дома и офиса.

Коментар