М-Тел посреща игровата конзола PlayStationVita

От 1 март в магазините на М-Тел ексклузивно сред мобилните оператори се предлага дългоочакваната геймърска конзола – PS Vita. Устройството се настани удобно в иновативния M-Tel Experience Store и вече седмица забавлява посетителите в „Зоната за забавления“.

В България вече е и очакваният от всички геймъри онлайн магазин PlayStation®Store, от който потребителите ще могат да купуват директно игри или допълнително съдържание към тях, да изтеглят безплатни компоненти и промоционални кодове, приложения, демо версии и филмови трейлъри и много други.

PS Vita притежава изчистен дизайн, два аналогови стика и мултитъч OLED дисплей от най-ново поколение. Съвършената архитектура на конзолата се допълва от разположения в задната част мултитъчпад, две камери, три сензора за движение, жироскоп, акселерометър и електронен компас, които дават още по-добро усещане по време на игра.

PS Vita позволява свързване към Wi-Fi и е първата конзола на PlayStation, която може да достъпва 3G мрежи. Това дава възможност за игра навсякъде и по всяко време, а също така и до достъп до интернет и социални мрежи. Вграденият само в 3G версията GPS приемник позволява както прецизно позициониране, така и използването на разнообразни приложения и игри в зависимост от местоположението.

Всеки, който желае да закупи иновативната игрова конзола може да го направи на цена от 19.90 лева на месец с различни интернет пакети. PS Vita се предлага с подарък играта Wipeout 2048 при закупуването на конзолата с нов абонамент.
 

Коментар