Джейми Оливър стана посланик на Samsung

Лидерът в потребителската електроника Samsung Electronics обяви ексклузивно споразумение с Джейми Оливър. Световноизвестният майстор-готвач ще бъде посланик на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. и ще има ключова роля в популяризиране на Samsung като олимпийски партньор в сферата на оборудването за безжични комуникации.

Сътрудничеството ще започне с изяви в различни платформи и PR активности и цели да популяризира олимпийските ценности. “Нашето общо желание е колкото може повече хора да станат част от това невероятно събитие”, коментира Оливър.

„Общата ни цел е да направим всичко възможно, за да вдъхновим хората по света да се включат в Лондон 2012. Джейми има своя, уникална визия по важни глобални теми като здравословния, балансиран начин на живот. Той е вдъхновяваща и пленяваща личност и има вроден талант да направи тези въпроси значими за хора с всякакви интереси”, заяви Съни Хуанг, вицепрезидент и ръководител на отдела Global Sports Marketing в Samsung.

Амбицията на Samsung е да направи Олимпийските игри в Лондон 2012 достъпни за всички. Като световен посланик на марката, Джейми ще помогне на компанията да отправи това послание чрез своята смартфон технология и да насърчи повече хора да участват в игрите.

Милиони хора от всички краища на света се радват на книгите и телевизионни предавания на Оливър, а благотворителната му фондация работи, за да подобри хранителната култура на хората от различни общности и училища във Великобритания, САЩ и Австралия. Джейми се е посветил на това да даде възможност и да образова колкото може повече хора за това как да приготвят и да се наслаждават на храната, осигурявайки им шанс за по-добро бъдеще.

Коментари по темата: „Джейми Оливър стана посланик на Samsung”

добавете коментар...

  1. gabi

    ti si nevroяten gotvaч

  2. ГН

    Джейми Оливър ще подкрупи усилията на Samsung за популяризиране на Олимпийските игри в Лондон
    подкрупи

Коментар