Diskeeper се преименува в Condusiv Technologies

Разработчикът на софтуер за оптимизация и системна поддръжка Diskeeper Corporation смени името си на Condusiv Technologies. Компанията прекрати операциите си под името Diskeeper в полунощ на 4-ти март, съобщи партньорът и у нас – Бизнес Софтуер Дистрибутор.

 

„Ние сме много различна организация от това, което сме били през 1981 г., когато е основана компанията. Приемането на ново име и идентичност за бранда е логично следващата стъпка в нашата стратегия за растеж. Condusiv изразява това, което сме станали като организация, а също и това, което се надяваме да бъдем – силно фокусирани върху преминаване на границите на традиционните решения с иновативни продукти, които бързо и драматично да подобрят продуктивността в технологиите, хората и бизнеса”, казва Джери Болдуин, новият изпълнителен директор на Condusiv, назначен през септември 2011 г.

Condusiv е дума, която включва в себе си значение, което подчертава, че компанията набляга на възможностите и бъдещето. Тя може да помогне да се замени смисълът на прехода от икономическо възстановяване към икономически растеж за клиентите, допълни Болдуин.

Condusiv произлиза от от думата „conducive“ (благоприятен), означаваща „допринасящ за по-добро“. Името идеално описва фокуса на компанията за помощ към клиентите, уточни Джон Лейк, вицепрезидент на маркетинга в Condusiv.

Коментар