Galaxy Pocket на пазара у нас през май

Новият смартфон Galaxy Pocket на Samsung ще бъде достъпен в България от месец май, съобщиха от офиса на корейския производител у нас.


Galaxy Pocket предоставя 2,8-инчов екран с резолюция 240х320 пиксела

Galaxy Pocket предлага смартфон изживяване на достъпна цена. Моделът има 2,8-инчов TN LCD дисплей с резолюция 240×320, тънък е 11.98 мм и тежи само 97 грама. Работи под управление на операционна система Android 2.3 (Gingerbread).

Подобреният потребителски интерфейс на Samsung – TouchWiz предлага по-плавно управление на менюто чрез опростена навигация, като така осигурява бърз достъп до често използвани функции. Улеснено е и набирането на текст.

Устройството предлага 3 гигабайта памет за приложения, MP3 файлове, снимки и други, както и вградено FM радио, както и високоскоростни канали за свързване Wi-Fi и HSDPA 3.6. Слот microSD позволява разширяване на паметта до 32 GB.


Основната камера има резолюция 2 мегапиксела и фиксиран фокус

Смартфонът разчита на процесор с тактова честота 832MHz. Основната камера има резолюция 2 мегапиксела и фиксиран фокус.

Крос-платформата ChatON, която може да бъде свалена от Samsung Apps, свързва всички потребители на мобилни телефони в една общност – за изпращане на съобщения, чат в група и споделяне на съдържание в различни формати.

Същевременно, Social Hub позволява на потребителите да виждат съобщенията си от Instant Messaging, социални мрежи и имейли на едно място за допълнително удобство.

Galaxy Pocket идва със стандартна Li-ion батерия 1200 mAh. Цената на модела за българския пазар все още не е обявена.

Коментар