„Книга за джунглата” вече във Vodafone live!

От днес, 18 февруари, Мобилтел предоставя на най-малките потребители на Vodafone live! възможността да гледат своите любими анимационни сериали. „Книга за джунглата” и „Покахонтас” са само част от забавленията за деца и възрастни, които мобилният портал ще предлага.
Освен тях, клиентите на Мобилтел ще могат да гледат музикални клипове, както и трейлъри на най-новите филми, които се излъчват в момента по кината. За целта, потребителите не е необходимо да свалят желаните продукти на телефона си, а просто да ги гледат директно чрез т.нар. „стрийминг”. По този начин, те ще имат възможност да гледат по-големи файлове през плейъра на своя GSM. Това може да стане както през 3G мрежа, така и през обикновен GPRS телефон. Клиентите заплащат единствено цената на избрания продукт.
Мобилтел стартира и друга уникална за българския пазар услуга – видео позвъняване. При нея потребителят може да изтегли специално създадено видео със звук, което да служи за тон при входящо повикване. Цената на изтегляне е стандартна – 2,40 лв. (с ДДС).

Коментар