Fujitsu с двуцифрен ръст у нас

Японският ИТ гигант Fujitsu е постигнал двуцифрен ръст на бизнеса си в България за последната финансова година. Това е резултат от промени и значително подобрение на партньорската мрежа, съобщи Павлина Пеева – мениджър на каналите за продажби в компанията.


Павлина Пеева и Пламен Цанков (вдясно) наградиха новите сертифицирани партньори на Fujitsu в рамките на програмата "Select Partner Program"

„Успяхме да си върнем важни позиции и партньорства, както и да спечелим много нови и интересни такива както в София, така и по страната. Стремежът ни е да налагаме все по-успешно марката пълноценно с цялото й богато продуктово портфолио”, каза Пеева.

Гъвкавите ИТ инфраструктури и успешните партньорства са във фокуса на инициативата „INSIGHT Roadshow’2012" на Fujitsu, която се провежда в момента в София. Компанията представя нови сървъри Primergy, сторидж продукти Eternus, последни приложения за центрове за данни, широка гама мобилни системи – от таблети  до работни станции, както и десктоп решения и тънки клиенти.

В рамките на специализираната програма „Select Partner Program” бяха наградени сертифицираните партньори на Fujitsu. Програмата включва обучения, сертификация, стимулиране и брандиране с отличителни на компанията партньорски атрибути.

Нови оторизирани Select партньори на Fujitsu

Контракс, Лирекс, Стемо, 4М и Ко, Дартек, Игъл Софтуер, Интераком инженеринг, Компютърни системи, Комсофт, Лаптоп.БГ, СТА-PCStore.bg, Терасист, ЕТ Катя Гозманова, ГЕС-2000, Инсист Сервиз, Инфонет Компютри, Cable Tech, Umbrella, Vizicomp

 

„Тази програма е водеща в деловите и партньорските ни отношения”, заяви Пламен Цанков, мениджър риселър партньори. Той раздаде специални лазерно-гравирани кристални плакети и сертификати в различните категории партньори на Fujitsu – Select Servers & Storage и Select Mobility) и обяви нови инициативи за стимулиране на продажбите на партньорите.

Партньорската програма на Fujitsu има три нива – Partner, Select Partner и Select Expert. В първото ниво са фирми, които активно продават продукти на Fujitsu, получават достъп до партньорския портал и центъра за обучение, където могат да се самоизпитват и да покриват изискванията за по-висока степен на партньорство – Select Partner. В нивото Select Expert попадат фирми, кото предлагат специализирани решения за сървърна инфраструктура, сторидж и цялостни решения, вкл. за облака.

Fujitsu държи на дългогодишните взаимоотношения с фокусирани и лоялни партньори, посочи Павлина Пеева. „Изборът става прецизно и внимателно, като с веднъж избран партньор ние се борим истински за успеха на съвместните ни начинания”, допълни тя.

Коментар