Wireless Mini Mouse M187 – джобна безжична мишка

Наскоро Logitech обяви безжична мишка с джобен размер. Моделът Wireless Mini Mouse M187 лесно се побира в дамска или ръчна чанта, или просто в джоба на панталоните. Същевременно, мишката осигурява надеждна връзка без закъснения или пропадания.

Първоначалната настройка е проста и не изисква никакъв софтуер. Просто включете нано приемника и започнете да използвате мишката. Нано приемникът е толкова малък, че може да остане постоянно в USB порта, а ако се наложи да го махнете от там, може да стои във вътрешността на мишката, така че няма опасност да го загубите.

Wireless Mini Mouse M187 поддържа Logitech Advanced 2.4 GHz безжична свързаност, като същевременно осигурява повече контрол и прецизност в сравнение с тъчпада на лаптоп, посочват от компанията.

Мишката има размери 82x50x32 мм и тежи 40,5 грама. В комплект с нано приемник „включи и забрави" и една AAA батерия теглото е 53,7 грама.

Мишката се предлага на европейския пазар на препоръчителна крайна цена от €19.99 и в няколко цвята, така че потребителят може да изрази индивидуалния си стил. Освен това е придружена с тригодишна ограничена гаранция.

Коментар