Как да гледаме БГ кино спонтанно и легално?

Отивате на www.netcinema.bg. Избирате си филм. Наемането на филм за гледане чрез онлайн стрийминг струва 2,40 лева, с включени всички такси и разноски, в това число ДДС. Плащате. Гледате.

Засега netcinema.bg предлага 3 филма от новото българско кино – „Love.net”, „Дзифт” и „Подслон”. Сайтът е замислен като възможност за кино в реално време. Затова не ни питайте как да сваляте съдържанието оттам.

Планираме през следващите месеци да пуснем заглавия като “Лора от сутрин до вечер”, “Стъпки в пясъка”,”Кецове”.  Ще качим и филми от близкото минало като “Летете с Росинант” на Джеки Стоев например”, коментира Мила Войникова от Miramar Film специално за TechNews.bg.

Koмпанията възнамерява да предложи на онлайн зрителите и класически български филми. За момента няма планове да включи чуждестранни заглавия в предлаганите.

И така, онлайн кино в няколко стъпки:

1. За да наемете филм, първо се регистрирате в netcinema.bg. Излишно е да ви казваме, че трябва да дадете действащ имейл. Ако по някое време решите да смените имейла, трябва да се регистрирате като нов потребител. Изпращате потвърждение от имейла, с който стес е регистрирали, за да активирате профила си.

2. Изгледайте тестовото видео, за да се уверите, че картината и звукът се възпроизвеждат качествено на компютъра ви.

3. Съгласете се с Общите условия – с натискане на бутона „Потвърди.”

4. Плащате за филма. Вариантите са пет:
– sms
– кредитни и дебитни карти на Visa, Mastercard, Maestro и Borika
– paypal
– e-pay
– система за електронни плащания СЕП

Тествахме плащането със sms – получихме нетбилет почти веднага.

След като платите, получавате в профила си 12-часов достъп до услугата. Часовете за валидност започват да текат от момента на първото пускане на филма и са непрекъсваеми.

Една препоръка, ако сами не се сетите – изключете бутона за HD, в случай, че го карате на безжичен интернет. Приятно гледане!

Коментари по темата: „Как да гледаме БГ кино спонтанно и легално?”

добавете коментар...

  1. ragi

    gotino

  2. Peter

    Aко беше за безплатната далавера, нямаше да пише "легално" в заглавието. Гратисчии винаги ще има – то си е до възпитание. Купил си последен модел машина, а се прави за 2- 3 лева….

  3. Filko

    e то като има плащане с есемес, кой ще ти плаща по другите варианти? карай , няма лошо. ще го пробваме

  4. Emerald

    Диляна не е никаква актриса, а модел и добре че не й дават кой знае и какви роли и играе все някакви красавици – тоест себе си ….

  5. Белла

    Еййй, супер сте – исках да гледам "Подслон". Благодаря ви за информацията. :))

  6. Един фен

    Тая Диляна Попова става ли? За актриса?

Коментар