McAfee ePO Deep Command – управление на сигурността отвъд ОС

Решението за сигурност McAfee ePO Deep Command помага на ИТ специалистите да администрират изключени и недостъпни машини. Продуктът използва технологията Intel vPro Active Management Technology (AMT) и позволява автоматично управление, отвъд операционната система, което намаляване на оперативните разходи.

ePO Deep Command достъпва крайните точки без да разчита на ОС. Този достъп на ниво хардуер помага на администраторите да стартират изключени устройства, да изпълняват задачи за подобряване на сигурността и след това да изключват устройствата.

Решението на McAfee даа възможност да бъдат изпреварени новите заплахи. Системите могат да се актуализират, преди потенциалните заплахи да нарушат сигурността. Дистанционно се активират контрамерки, без това да се отразява на производителността.

Поддръжката на сигурността и други продължителни задачи могат да се проведат извън работното време, за да не се влияе на работата. Използвайки часовника на AMT, администраторите могат да включат работна станция и да се изпълнят необходимите задачи.

Дистрибутор на McAfee: COMPUTER 2000 България

Коментар