Виваком пусна смартфона HTC One V

Новият смартфон HTC One V дебютира в търговската мрежа на Виваком от април. Апаратът ще се предлага на цена от 15,90 лева на месец с лизинг за две години с план MegaCall XL.

HTC One V разполага с 3,7-инчов капацитивен сензорен дисплей с резолюция 480х800 пиксела и 512 MB RAM. Озвучаването на апарата е по технологията Beats Audio, която подобрява качеството на възпроизвеждания звук.

5-мегапикселовата камера има функция за продължително правене на многократни снимки, автофокус и LED светкавица. Характерно за нея е възможността за правене на снимки по време на видео.

HTC One V работи под управление на Android 4.0 Ice Cream Sandwich с фирмения потребителски интерфейс Sense 4.0.

Планът MegaCall XL осигурява 1800 минути за разговори на месец към всички фиксирани и мобилни мрежи в България и над 50 други държави, както и 1800 минути към мобилната и фиксирана мрежа на Виваком.

Офертата на Виваком включва едномесечен безплатен тест на допълнителен пакет за неограничен мобилен интернет +Data Unlimited с до 1500 MB максимална скорост.

Коментари по темата: „Виваком пусна смартфона HTC One V”

добавете коментар...

  1. Стойка

    За две години, с този план смартфона на НТС много се оскъпява. Имам чувството, че Виваком всъщност си търсят балъци за тарифния план.

  2. Димо

    Мисля, че на всички е ясно какво прави Vivacom – предлага атрактивен смартфон с неизгоден тарифен план. Всеки да си прави изводите.

  3. Гиганта

    С MegaCall XL – не благодаря. Това си е грабеж от страна на Виваком.

  4. Triko

    Особено с куция план на Виваком Мега кол.

  5. Margo

    Подкрепям предишният коментар на 100!

  6. Иванчо

    Хайде сега всички хора са зомбирани и не могат да разберат, че това се купува като всяко друго устройство. Не са нужни мобилните оператори с техните задължителни договори и промоции. Като един нормален човек ще си купя какъвто си искам телефон плащайки цялата реална цена на устройството без каквито и да било договори и след това си избирам предплатена програма на който си искам оператор.

Коментар