Xperia S идва на българския пазар

Първият смартфон на Sony ще направи своя дебют на българския пазар в магазините на М-Тел от 2 април. Телекомът ще предложи Xperia S за 25,90 лв. на месец заедно с абонаментна програма.

Xperia S e Android смартфон с 4,3-инчов екран с HD разделителна способност 1280×720 и 12MP камера, която влиза в работен режим само за 1,5 секунди. Моделът разполага с 1,5 GHz двуядрен процесор и вътрешна 32 GB флаш памет.

Първият смартфон на Sony позволява HDMI свързване с LCD телевизор за пълно HD изживяване и може да бъде управляван с дистанционното с помощта на Bravia Sync. Потребителите могат също да гледат съдържание от Sony Entertainment Network, като свържат Xperia S с телевизора чрез HMDI връзка, или да споделят снимки безжично с едно докосване.

Услугата Music Unlimited пък предлага каталог от 12 милиона уникални песни, а Video Unlimited дава достъп до най-новите холивудски заглавия и телевизионни предавания на най-големите студиа. Xperia S е сертифициран от PlayStation, което осигурява достъп до игрите в PlayStation Store.

Xperia S е достъпен срещу 25,90 лв./месец (599,90 лв. в брой) с абонаметна програма Surf&Talk XL или за 31,90 лв./месец (729,90 лв. в брой) със Surf&Talk S, M и L или M-Tel SURF NoLimit M и L.

по темата: „Xperia S идва на българския пазар”

добавете коментар...

  1. 5ko

    Изглежда доста добре и като параметри, и като дизайн.

Коментар