Assassin”s Creed III представя нов герой

Три колекционерски издания на Assassin”s Creed III ще бъдат достъпни в региона на EMEA конзоли Xbox 360 и PlayStation 3, както и за Windows PC, съобщи разработчикът от Ubisoft. Това са The Freedom Edition, The Join or Die Edition и Special Edition, които включват различни предмети, опаковки и др.

Развиваща се точно преди избухването на Американската революция през 18 век, Assassin”s Creed III представя нов герой – Ратохнакетон, потомък на индианец и англичанин. След като приема името Конър, той се превръща в новия глас на справедливостта в древната война между Асасините и Тамплиерите.

В най-плавното и стилно игрално преживяване в поредицата Assassin’s Creed до момента играчите отново поемат ролята на асасин във войната за освобождение от жестоката тирания. Assassin”s Creed III разширява Революцията, като отвежда геймърите от живата, неизследвана граница до оживените колониални градове и напрегнатите, хаотични бойни полета, по които континенталната армия на Джордж Вашингтон се сблъсква с внушителните британски имперски войски.

Assassin”s Creed III ще бъде по рафтовете на магазините за видео игри на 31 октомври 2012 г., приканвайки геймърите да преживеят Американската революция, каквато никога не е описвана в историческите книги. Играта излиза във версии за Xbox 360, PlayStation3, Windows PC и Wii U, съобщиха от разпространителя на игри Пулсар.

Коментар