COMPUTER 2000 и Packard Bell раздават големи награди на своите топ партньори

05/05/2006 – COMPUTER 2000
COMPUTER 2000и PackardBell ще раздават големи награди на своите топ партньори
В началото на 2005 година официалният дистрибутор на Packard Bell за България COMPUTER 2000 обяви специална бонус схема за всички свои партньори, които се включиха активно в продажбата на световно известния производител на настолни и преносими компютри. Екзотична почивка в чужбина по избор печели всеки, който е реализирал продажби с продукти на Packard Bell на равностойност 30 000 лева. Дойде време за най-приятната част от програмата, а именно раздаването на наградите. Топ партньорите на COMPUTER 2000 ще имат възможност да си изберат една от общо 10 възможни почивки:
         едноседмична обзорна екскурзия с включени закуски и вечери до Барселона и Коста Брава (Испания).
         едноседмична почивка в Хургада (Египет) – един от най-известните египетски градове на брега на Червено море, световноизвестен морски курорт със стотици съвременни хотели, туристически селища, ресторанти и атракционни заведения. Екскурзията включва и разходка с катер до коралов остров, подводно гмуркане и запознаване с екзотичната флора и фауна на Червено море, Аквапарк и още много забавления по желание.
         няколкодневна почивка в Анталия (Турция) в хотел “NazarBeach”, който предлага: собствен плаж-платформа, 2 ресторанта, конферентна зала, 3 бара, сауна, турска баня, масаж, дискотека, анимация, магазини, фитнес, фризьорски салон, TV-салон, парк, тенис на маса, волейбол, 2 водни пързалки, открит басейн, детски басейн, лекарски кабинет, билярд, наем на автомобили, пералня.
         едноседмична разходка до Хамамет (Тунис) – „музей под открито небе”, съчетал древната история на Картаген и неговите уникални древни паметници и цивилизации с прекрасни плажове и кристално чисти заливи, белия пясък и топлите води на Средиземно море. Хотела предлага: конферентна зала, магазини, нощен клуб, открит и закрит басейн, барбекю, видео игри, сауна, масаж, джакузи. В близост до хотела се намират много ресторанти, магазини и най-известният център по таласотерапия.
         Почивка в Тунис – Курорта Сус – HotelDiarMeriam“. Хотелът е живописно разположен в северната част на известния курорт Сус. Намира се на 3 км от Голф комплекса „Кантауи” и отстои на 100 м от плажа.
         екскурзия до Венеция, Рим и Флоренция (Италия). Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Венеция: площад Сан Марко, базиликата Сан Марко, двореца на Доджите, Моста на въздишките, моста Риалто. Отпътуване за Рим през Сан Марино. Панорамно разглеждане на Сан Марино: Палацо дел Говерно, базиликата Сан Марино, разходка до крепостните стени, от които се открива незабравима гледка към Римини, Адриатическо море и Апенините. Разглеждане на Ватикана: площад Свети Петър, базиликата Свети Петър, посещение на Ватиканския музей и Сикстинската капела. Отпътуване за Монтекатини. По пътя- разглеждане на Пиза- Двора на чудесата с Катедралата, Баптистерията , Наклонената кула. Разглеждане на Флоренция с екскурзовод: църквата Санта Кроче, катедралата Санта-Мария-дел-Фиоре, площада на Сеньорията, Понте Векио. Възможност за посещение на галерията Уфици. Обиколка на града на Медичите, безспорната столица на Ренесанса.
         няколкодневна почивка в курорта Кемер (Турция) намиращ се на 40 км от Анталия, на 1,5 км от центъра на Кемер и на 200 метра от морето със собствен плаж. Хотелът предлага: ресторант, 3 бара (един, от които на плажа), коли под наем, турска баня, масаж, сауна, фитнес, 2 открити басейна, закрит басейн, детски басейн, медицински център, тенис корт, тенис на маса, билярд, водни спортове.
         3 възможности за полуостров Халкидики в курортите Неа Каликратия и Неа Потидеа. Полуостровът Халкидики е разположен на югоизток от Солун и се състои от три ръкава – Касандра, Ситония и Атон. Хотелите привличат хиляди туристи от цял свят, благодарение на своите бели плажове, малки и приветливи курортни селища и скалисти заливи. Стаите им са оборудвани с климатик, баня, ТВ, радио, телефон, минибар, тераса. На разположение на гостите са ресторанти, барове, таверни, конферентни зали, мини маркети, плувни басейни, паркинги, библиотеки, медицинско обслужване, коли под наем, Интернет зали, баскетболни и волейболни игрища, тенис кортове, фитнес, билярд, шезлонги и чадъри и др.
“На победителите желаем приятно изкарване, а на всички останали пожелаваме да станат победители!” – с усмивка сподели Диана Манчевска, продуктов мениджър за PackardBell в COMPUTER 2000. Дистрибуторът за пореден път доказа, че освен да търгува може и да раздава подаръци, при това не случайни.
Действащ в Европа от 1991, PackardBell е потребителският отдел на NECComputersInternational и номер едно марка в Белгия, Франция, Холандия и Обединеното кралство (Източник: IDC – януари 2005).

Коментар