EnterpriseOne 3.0 идва с мултитъч интерфейс

Версия 3.0 на системата за управление на бизнеса EnterpriseOne ще разполага с напълно функционален мултитъч интерфейс. Потребителите ще могат да използват пълноценно възможностите на таблети и смартфони при работа със софтуера, съобщиха от разработчика Алое Ко.

В системата са интегрирани последни технологии за мобилност и обединени комуникации. Така например, собственият модул за обединени комуникации позволява на служителите и мениджърите да се възползват оптимално в работата си от всички комуникационни канали – фиксирани и мобилни телефони, електронна поща и др.

Освен това EnterpriseOne 3.0 е напълно синхронизирана с мобилните устройства, за да могат екипите лесно да прехвърлят и разпределят задачи, напомняния, както и да отчитат дейности посредством своите смартфони и таблети.

Тъчскрийн оптимизацията представлява последната стъпка в синхронизацията с клетъчни устройства, която превръща EnterpriseOne в една изцяло мобилна ERP система.

„Мобилният достъп до корпоративните ресурси и интеграцията на ERP с обединените комуникации дават конкурентни предимства на компаниите по света и стремежът ни е да сведем тези предимства до възможностите на българския бизнес”, заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Компанията предлага редица опции за олекотено внедряване на ERP система в малки фирми, за разсрочено плащане или за предоставяне на EnterpriseOne като услуга.

„С новата версия 3.0 ще продължим да следваме тази политика и едновременно с това ще разширим възможностите, достъпни за българския бизнес, включвайки най-новите тенденции в сферата на мобилните решения и обединените комуникации”, допълни Аржентински.

EnterpriseOne 3.0 ще бъде представена официално на 9 май в столичния х-л „Кемпински Зографски”. Събитието е отворено за всички желаещи след предварителна регистрация, която може да бъде направена до 3 май.

Коментари по темата: „EnterpriseOne 3.0 идва с мултитъч интерфейс”

добавете коментар...

  1. ZyWax

    Това българска фирма ли е? Ако да – поздравления… Много ще радвам, защото ми омръзна да чета за някакви ултра-супер-неща, които са разработени от чужденци или пък изобщо няма да дойдат при нас. И тука имаме кадърни специалисти!

  2. erp.bg

    EnterpriseOne ERP e синхронизиран с всички смартфони, работещи с iOS, Android и Windows Phone

  3. Martin

    Eeee, това е много хубава новина!! Ама за всеки смартфон ли става?

Коментар