„Мобилтел” ще участва във форума „България – добре дошла в ЕС”

 22 и 23 февруари 2007 г. главният изпълнителен директор на „Мобилтел” Йозеф Винацер ще участва във форум на Службата за външноикономически отношения на Австрия. Събитието е под надслов „България – добре дошла в ЕС” и е посветено на присъединяването на страната към Обединена Европа. Основна тема на дискусиите ще бъдат икономическите аспекти на членството на Българияв общността.
Йозеф Винацер ще представи „Мобилтел” по време на пленарна дискусия „България – лъвът се готви за скок”, чийто домакин ще бъде председателят на Стопанската камара на Австрия д-р Кристоф Лайтл. Участие в нея ще вземат и заместник-министърът на икономиката и енергетиката на България Лъчезар Борисов, Станимир Бързашки, директор на Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия в България и председателят на агенция “Инвест България” Стоян Сталев.
Част от програмата на форума ще бъде панелът „Влизането на България в Европейския съюз – шансове и последствия за икономиката”. Друга тема, която ще бъде обсъдена, е “Инвестирайте в България”, а представители на австрийски предприятия, които развиват бизнес на българския пазар, ще споделят своя опит в страната.

Коментар