Хай-тек яке се появи на българския пазар

Футуристично яке позволява на потребителите да говорят и слушат музика безпроблемно, докато карат ски или сноуборд. Тайната на якето Burton се крие в използването на стандарта Bluetooth, съобщиха от фирма 2be, която предлага необикновения продукт на българския пазар.
След като свърже телефона към системата на якето, потребителят ще може да го управлява от специално изнесен контролен дисплей на левия ръкав. Друг аксесоар позволява да се свърже дори и плеър iPod. Говорителите са с професионално качество и се крият в качулката.
Тази година Motorola официално пусна в продажба серията якета Audex. Освен топлина и удобство, хай-тек дрешките предлагат и възможност за провеждане на разговор или слушане на музика, докато притежателят им се забавлява по пистите.
И на пистите, и в планината, потребителите ще запазят възможносттa да комуникират,” заяви Станислава Арнаудова, изпълнителен директор на 2be.  
Хай-тек якето се предлага във всички магазини на веригата 2be, като са достъпни женски и мъжки модели с различни размери и цветове.

Коментар