DevReach 2012 ще се проведе през октомври

Седмото издание на международната конференция за Microsoft разработчици и технологии DevReach 2012 ще се състои на 4 и 5 октомври в София, съобщиха организаторите.

Миналогодишната конференция DevReach събра на едно място повече от 600 софтуерни разработчици и ИТ специалисти от 21 европейски страни и 28 лектори от 3 континента. Тази година организаторите очакват повече от 700 човека с още по-голямо чуждестранно участие.

Регистрацията вече стартира и до 5 юли всеки може да се възползва от 30% отстъпка от цената. Сесиите в тазгодишното издание на събитието ще са организирани в 5 паралелни потока: уеб програмиране, разработка на приложения за мобилни устройства, гъвкави методологии (Agile), софтуерни архитектури и облачни технологии.

В момента тече и процесът за избор на лектори. До 20 май желаещите да са лектори на събитието могат да изпратят своите предложения на адрес speak@devreach.com, попълвайки формуляра, който е достъпен на сайта на конференцията. DevReach е съвместна инициатива на Телерик и Мартин Кулов от Kulov.net.

Коментар