M-Teл е любимата марка на българите сред телекомите

За трета поредна година М-Тел спечели приза за най-любима марка на българите в категория „Телекомуникации” в националната класация "Любимите марки“. Отличието затвърждава позицията на компанията като най-предпочитан бранд сред телеком клиентите.

В продължение на месец интернет потребителите имаха възможност да дадат своя вот в надпреварата, преминавайки през три етапа. Гласовете, които осигуриха първото място на М-Тел са над 2000. Телекомът е сред най-предпочитаните марки в страната заедно с Nokia, Coca Cola, Happy и други.

"Любимите марки“ е годишна класация на списание "Business Lady" и се провежда за четвърти път. В нея гласуват единствено крайните потребители, а критерият, по който се определят победителите в отделните категории, е броят на събраните гласове. В гласуването се включиха над 5000 души.

по темата: „M-Teл е любимата марка на българите сред телекомите”

добавете коментар...

  1. емТЕЛ емЖИЦА

    С 2000 от над 5 000 000 абоната, както те твърдят, да те изберат на първо място не е много за хвалба, ама хайде. Лично съм им абонат от 97-ма и на няколко пъти за малко да им бия шута, но трябва да им призная, че от нова година насам наистина имат съществен напредък и може да се каже, че съм доволен от тях.

  2. НемТел

    Направете конкурс за омразна марка на крайния потребител на комуникации и пак ще сте на първо място 🙂 Личи си че коментарите са от разни "колеги подлизурковци". Радвайте си се сами на статията. Кръвопийци

  3. Марияна

    Мтел е най-предпочитаната марка сред телекомите у нас за трети път. През последната година, компанията значително повиши и качеството на обслужване, с което победи конкуренцията.

  4. Насето

    браво, заслужено си е най-добрата марка.

  5. Уготи

    Мтел е любима марка на много хора. няма нищо учудващо в това д а вземат наградата.

  6. Карата

    Мтел си е яка марка и въобще не се учудвам, че потребителите са я предпочели. Просто в момента тази компания е най-добрата на пазара.

  7. Гиганта

    Остава и да не е любима марка. Те Виваком и Глобул бяха другите. Естественият избор си е Мтел.

  8. Кали

    браво, и успехи занапред

  9. Жорето

    поздравления, в старанието да се удоволетворят потребностите на потребителя, резултатите личат.

Коментар