Уникалната HP Z1 вече е на пазара

Работната станция HP Z1 Workstation вече е налична в Европа, Близкия изток и Африка. На българския пазар цените на модела започват от 3699 лв. за базова конфигурация, съобщи HP.

Първата в света многофункционална работна станция с 27-инчов дисплей беше представена през февруари в Лас Вегас на глобална партньорска конференция на HP. Създадена за компютърен дизайн, цифрови медии, развлечение, обучение, архитекти и независими професионалисти, HP Z1 предлага бързо рендиране и висока производителност.

Станцията е тествана и сертифицирана за работа с водещите професионални приложения, а потребителите могат да избират от широка гама видео карти и процесори, съобразно своите специфични потребности.

Клиенти на HP от автомобилната, аудио и видео индустрията отличават комбинацията от ускорена производителност и дизайн на Z1, която няма аналог на пазара, съобщава компанията.

Единственият по рода си дисплей на Z1 се отваря с едно щракване, така че потребителите лесно могат да сменят части или да ъпгрейдват системата без да ползват инструменти.

HP Z1 стъпва на процесори Intel Xeon и графични карти Nvidia Quadro, като поддържа над 1 млрд. цвята.

по темата: „Уникалната HP Z1 вече е на пазара”

добавете коментар...

  1. :)

    на цена 3700 лева този компютър ще се продаде в колосалните 5-10…броя 🙂

Коментар