67 студенти се борят за 1 място във Виваком

Общо 5935 кандидати ще се състезават за обявените от Виваком 88 свободни стажантски позиции през 2012 г. Това означава, че средно по над 67 души ще се борят за 1 място.

Млади специалисти ще стажуват в девет основни дирекции на телекома – „Продажби", „Маркетинг", „Информационни технологии", „Експлоатация и архитектура на мрежата", „Финанси", „Човешки ресурси", „Връзки с обществеността", „Право и регулация", „Снабдяване".

Виваком увеличава броя на стажантските позиции за 2012 г. с още 10%. През миналата година компанията е инвестирала над 200 000 лв. в своите стажанти, като 25% от участниците са назначени на постоянна работа.

Кампанията през лятото ще премине под наслов „Vivacom Олимпиада”. Имената на одобрените за стаж студенти ще станат известни в края на май, а от началото на юни започват първите стажове, които ще продължават по 3 месеца.

Целият стажантски период в телекома се заплаща на студентите под формата на месечно възнаграждение.

Всеки одобрен стажант ще получи възможност да придобие знания и опит от професионалисти в съответната област, както и директно участие в специално създаден модул за обучение по специфични умения, изисквани от бизнес средата в България, които висшето образование не предоставя.

Коментари по темата: „67 студенти се борят за 1 място във Виваком”

добавете коментар...

  1. Трави

    Голяма борба ще пада. Виждам много желаещи, ама перспективите при Виваком са слаби.

  2. Indigo

    Виваком не е най-доброто място за развитие. Повечето хора трябва да го знаят, защото се лъжат от факта, че е голяма компания. Казвам го от личен опит.

Коментар