Atos и SAP разширяват партньорството си

Atos сключи споразумение със SAP и вече предлага всички видове продукти, услуги и решения на световния лидер за бизнес софтуер. Клиентите на Atos ще се възползват от доставка и внедряване на SAP решения на едно място и от един доставчик.

Партньорството със SAP ще улесни клиентите ни при реализиране на технологични проекти, тъй като вече можем да им предложим всички видове услуги и технологии на лидера при бизнес приложенията. След като станахме най-големият SAP интегратор в страната, следващата ни цел е да бъдем в България и най-големият доставчик на пълния набор от SAP услуги  – от внедряването до услугите по поддръжка”, коментира Веска Давидова, управител на Атос България.

Atos е един от трите глобални партньора (VAR) на SAP, като освен това е и SAP-сертифициран доставчик на хостинг услуги и управление на приложения. Компанията разполага със седем глобални центъра, от които доставя услуги за управление на приложения за SAP решения.

Глобалната VAR програма на SAP има високи критерии за включване – широко географско присъствие на компанията, дългогодишен опит като доставчик, богат диапазон на предоставяни услуги, както и високи обороти от реализиране на SAP решения.

Коментар