ICN.Bg обяви по-високи параметри за хостинг

По-малко от половин година след като обяви първия в България публичен клауд хостинг, ICN.Bg пуска и нови по-високи параметри за плановете за споделен хостинг. Промените са резултат от проучвания на потреблението на услугите на фирмата, като целта е да се повиши ефективността им и да се оптимизират разходите за клиентите. В същото време цените на услугите остават непроменени, съобщиха от хостинг компанията.

Новото продуктово портфолио включва планове за Linux и Windows със завишени параметри. Значително е увеличен обемът на пространството, което клиентите могат да ползват за своите онлайн проекти.

Сред най-важните подобрения от потребителска гледна точка е промяната в броя на предлаганите addon домейни. В сравнение със старите планове, броят им е увеличен между 2 и 3 пъти.

ICN.Bg добавя и изцяло нови планове към портфолиотото от Windows споделен хостинг, специално съобразени с големия брой потребители с по-малки нужди. Такъв е планът “Ултима”, който е с по-ниски параметри и съответно на изключително достъпна цена.

“С тези промени ICN.Bg затвърждава позицията си на хостинг доставчик с най-богатата гама продукти”, подчертаха от фирмата.

Анализите на компанията определят и другата насока в промените – оптимизиране на броя на пакетите. И при Linux, и при Windows споделен хостинг броят на пакетите е намален с цел насочване на ресурс към планове с по-широко приложение.

“Водени от желанието да направим използването на продуктите и услугите ни максимално лесно, с новия фейслифт даваме не просто по-добри условия – ние предлагаме оптимизирана и много разнообразна гама продукти с отлични параметри и редица бонуси, които пестят време, средства и ресурс. През последните години усилията ни са насочени към въвеждане на облачни услуги, като промените в портфолиото ни малко или много са съобразени и с тази посока на развитие”, коментира Юлиян Бориславов, управител на ICN.Bg.

Коментари по темата: „ICN.Bg обяви по-високи параметри за хостинг”

добавете коментар...

  1. Венцислав Стоянов

    Доволен съм от ICN, стабилни са и имат добър съпорт.

Коментар