Дейвид Бекъм прави невероятно музикално изпълнение с Galaxy Note

Лондон, Великобритания, 22 май 2012г. – Samsung Electronics, глобален лидер в сферата на безжичните комуникации и спонсор на Олимпийските и Параолимпийските игри в Лондон през 2012г., представи ексклузивно видео с участието на световноизвестния спортист и официален посланик на Samsung за Лондон 2012 – Дейвид Бекъм.

Видеото, което представя уникалните функции на Samsung GALAXY Note, демонстрира невероятните футболни възможности на Бекъм, докато той пресъздава класическата мелодия на „Одата на радостта” от Бетовен, като изстрелва с шутове футболни топки към 15-метрова стена от барабани. Бекъм използва екрана на GALAXY Note, за да планира поредицата си шутове срещу барабаните. След това, той използва S Pen, за да напише коментар към снимка и да я сподели във Facebook, като заснема момента и го споделя веднага със своите 17 милиона фенове.

„Вълнувам се да партнирам на Samsung като официален спонсор на Лондон 2012 в родния си град“, сподели Бекъм и допълни „Надявам се всички да усетят необикновения дух на Олимпийските игри и да се забавляват, както никога преди.”

За още по-пълноценно използване на устройството, Samsung ще предлага и Premium Suite ъпгрейд за притежателите на GALAXY Note по целия свят. Софтуерният пакет Premium Suite включва усъвършенствано приложение за записване на бележки, подобрени инструменти за продукция и ъпгрейд на операционната система Android 4.0.

GALAXY Note създава нова, революционна за мобилните устройства категория. Той обединява удобството да бъде лесно преносим като смартфон, а големият му екран и удобният вграден стилус дават нови възможности за създаване, обработка и споделяне на съдържание с творчество и непринуденост. GALAXY Note продължава да печели признанието на потребителите по цял свят, а наскоро отпразнува продажбата на 5 милиона устройства само 5 месеца след своето представяне.  

По време на Олимпийските и Параолимпийските игри, в Олимпийското градче и в Лондон, като световен партньор на Олимпийските игри в сферата на оборудването за безжични комуникации, Samsung ще представи най-ново поколение смартфони, включително GALAXY Note.

Коментар