Новият AutoCAD излиза на промоционални цени у нас

 
Промоционални оферти ще насърчават продажбите на софтуера на Autodesk на българския пазар, стана ясно от семинар на дистрибутора БиЕмДжи. Експерти от компанията представиха новата фамилия специализирани продукти за проектиране на Autodesk, вкл. версия 2007 на популярния AutoCAD.
 
В момента текат „ъпгрейд” и „кросгейд” промоции, които дават шанс на потребителите колкото по-скоро закупят продукт на Autodesk, толкова по-висока отстъпка да ползват. Друга интересна възможност е закупуване на абонамент за софтуера на Autodesk, при който потребителите си осигуряват последните версии за периода, за който са абонирани, както и поддръжка от специалистите и достъп до самообучаващи програми на Autodesk.
 
Новият софтуер на Autodesk ускорява съществено процеса на проектиране. Времето от възникване на идеята до нейното материализиране е максимално скъсено, изтъкнаха като предимство представители на Autodesk и БиЕмДжи.
 
Според специалисти, AutoCAD 2007 притежава някои съществени предимства, които улесняват проектирането. Така например, потребителят може да визуализира модела в процеса на чертаене, като използва динамичен вход. Много полезно средство са и светлинните източници в чертежа, които генерират ефекти и сенки, без да е необходимо изображението да се „рендерира”. Нови инструменти за виртуални разходки позволяват по-удобно настройване и фино използване на проектните алтернативи. Улеснени са също предаването на документацията и обменът на данни със специализираните продукти на Autodesk.
 
Новата фамилия продукти на Autodesk включва и програмите Autodesk Map 3D 2007, Autodesk Civil 3D 2007, AutoCAD Mechanical 2007 и Autodesk Inventor 11.

рубрика: Uncategorized

Коментар