Logitech Wireless Solar Keyboard K760

Logitech разшири линията си от соларни продукти с новата клавиатура Wireless Solar Keyboard K760 за Mac, iPad и iPhone. Като продължение на Wireless Solar Keyboard K750 и Solar Keyboard Folio за iPad, новият модел добавя Bluetooth свързаност и възможност за лесно превключване.

Клавиатурата позволява да присъедините множество устройства едновременно и бързо да превключвате между тях само с натискането на един бутон.

Тъй като устройствата на Apple заемат централно място на мобилния пазар, Logitech се фокусира върху подобряване на взаимодействието с тях. С опростено слънчево зареждане, познатото Mac разположение на клавишите и удобен дизайн, Logitech Wireless Solar Keyboard K760 ще привлече потребителите на Apple, вярват в компанията.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 е стилна и компактна, като има вградени соларни клетки за зареждане. Благодарение на лесно превключваща се Bluetooth свързаност, можете да присъедините до три устройства и да превключвате между тях, без да се свързвате наново. Това означава, че можете да пишете на своя Mac и да се прехвърлите на своя iPad или iPhone – както и обратно – просто с натискането на един бутон.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 се отличава с тънък, минималистичен дизайн и специфични клавиши за Mac, включващи Command, Brightness, Eject и др. Уникалният вдлъбнат дизайн на клавишите осигурява по-комфортно и тихо писане и предлага по-висока скорост и прецизност в сравнение с писането на екранна клавиатура.

Със своята щадяща околната среда „PVC-free” конструкция, кутия, която напълно подлежи на рециклиране и вградени соларни клетки за зареждане, тази клавиатура минимизира отпечатъка върху природата. Подобно на съществуващите соларни клавиатури на Logitech можете да зареждате и новия модел при всякаква светлина – слаба или изкуствена, в затворени помещения или навън.

С пълен заряд клавиатурата работи минимум три месеца – дори в пълна тъмнина (при средна употреба по осем часа на ден), твърдят от компанията.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 се очаква в Европа през юли 2012 г. на препоръчителна крайна цена от €79,99.

Коментар