Центърът на София с безплатен интернет

Центърът на София вече е безплатна Wi-Fi зона. Две от най-гъсто населените и посещавани локации в столицата – цялата пешеходна част на бул. Витошка и пл. Славейков – стават свободни интернет пространства, съобщи доставчикът на услугата Виваком.

Достъпът е абсолютно безплатен за всеки – не изисква парола или код и потребителите не заплащат за трафика, който генерират.

В подвижна интернет зона със свободен достъп се превръща и една от най-дългите автобусни линии в София, която свързва кварталите Младост и Люлин – автобус 111,  съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в рамките на официалното откриване на безплатните Wi-Fi зони днес.

Пътниците ще могат да използват безплатния интернет достъп по време на пътуването си във всяка една от колите, които обслужват линията.

2500 места в цяла България са превърнати от Виваком в безплатни Wi-Fi зони, уточниха от оператора.  Ако безплатният интернет в градския транспорт се приеме положително от хората, телекомът ще разшири проекта и в останалите линии, които покриват столицата.

по темата: „Центърът на София с безплатен интернет”

добавете коментар...

  1. друже Тито

    айде, Мтел, все комунистите са ви виновни! Виваком пак ви из-пре-ва-ри-ха!!!!

  2. Мая

    Супер! Откога чакам това!

  3. Лимбо
  4. Карата

    Поребната недообмислица. Живеем с порядките на комунизма. Явно и частния сектор в лицето на Виваком не мисли. та в 11 игла не можеш да хвърлиш камо ли нет да ползваш.

  5. Трави

    Със 111 е много смешно. Това е антиреклама за общината и Виваком. Там не можеш да си намериш място, пък да не говорим за нет. По трагично решение не съм виждал скоро.

  6. incredible

    хаха тва за 111 ме разби, 5 минути не мога да спра да се хиля, иначе добре са почнали, да продължават.

  7. User

    Да вземем да направим и ние нещо разумно като по света. 5 stars за г-жа Фандъкова!

Коментар