Microsoft пуска нови ъпдейти за Windows

Microsoft пуска нови ъпдейти
 
Компанията планира три пача за тази седмица
 
08/05/2006
Четвъртък е обявен за “patch-day” от Microsoft. Два от трите пача засягат Windows, а третият решава проблеми, свързани с Microsoft Exchange. Поне един от ъпдейтите ще се отнася до анулирането на грешки, определяни като „критични”, съобщават от Редмънт.
 
Същевременно компанията пуска и нова версия на програмата си срещу злонамерен софтуер – Windows Malicious Software Removal Tool, както и два ъпдейта незасягащи сигурността. Някои специалисти предполагат, че последните се отнасят до Microsoft Office.
 
Във връзка със скорошните атаки на Internet Explorer, експерти прогнозират, че е много вероятно един от Windows бюлетините да бъде ъпдейт именно към браузъра на компанията. Microsoft обаче не дава конкретна информация по въпроса и си запазва правото да променя броя и характера на ъпдейтите, както и сроковете.
 
Бюлетините за сигурност на Microsoft ще бъдат достъпни за даунлоуд от официалния уеб-сайт на компанията. Клиентите могат да ги получат чрез автоматични ъпдейт услуги и програми като Microsoft Update, Windows Update, Windows Server Update Services и Software Update Services.

рубрика: Uncategorized

Коментар