MotoTest се завръща за iPhone/iPad

MotoTest, легендарната програма за подготовка на кандидат-шофьори и решаване на листовките на КАТ, се завръща – този път за устройства iPhone, iPad и iPod touch, съобщи разработчикът ГенСофт.

Оригиналната програма е създадена преди 15 години, разпространява се на CD-ROM и има феноменален успех като полезен инструмент за всеки кандидат-шофьор. „През годините не познаваме приятел, който е взел книжка, има компютър и не е ползвал MotoTest”, споделя Генчо Чокоев, президент на ГенСофт.

Преди 2 месеца ГенСофт спечели конкурс на Microsoft за най-оригинална мобилна апликация с MotoTest за Windows Phone. Като награда, софтуерният гигант започва разпространение на MotoTest в онлайн магазина Marketplace.

Сега MotoTest е достъпна и за епълските iOS устройства iPhone, iPad и iPod touch. Програмата, както и допълнителна информация за нея могат да бъдат намерени в Apple App Store.

MotoTest – основни възможности

• няколко режима на подготовка: обучение, изпит и поправка
• изчислява резултатите веднага
• следи въпросите, които затрудняват потребителя, и набляга на тях (режим поправка)
• пресъздава адекватно изпит като генерира 45 въпроса с време за решаване 20 минути (режим изпит)
• изчислява общ ранг за степента на подготвеност на курсиста
• незабавно актуализира новите промени от КАТ
• евтин и достъпен вариант на листовките на КАТ

MotoTest е изцяло на български език и покрива най-новите листовки на KAT. Тестова версия със специално подбрани 135 въпроса се разпространява безплатно. Пълнофункционалната версия струва 2,99 евро, или 2 пъти по-евтино от средната цена на книжка с листовки на пазара.

Програмата е оптимизирана за iPhone и iPod touch, но работи и на iPad. В близките дни ГенСофт ще пусне и версия, насочена изцяло към iPad, която се възползва от по-големия дисплей на таблета.

48 часа след публикуването на MotoTest в Apple AppStore, приложението стана  №1 в „Top Free” за България и №1 в „Top Grossing” в категорията „Education”.

Даунлоуд: MotoTest за Windows Phone; MotoTest за iOS

Коментар