Мениджърски назначения в Siemens България

 

Калина Желева
 
Назначения на няколко нови мениджъри обяви Siеmens България. Калина Желева е новият ръководител „Човешки ресурси” в офиса на немската компания у нас. Тя се присъедини към екипа на Siemens в средата на май, като преди това е заемала длъжността мениджър Човешки ресурси на „Близу Медиа енд Броудбенд" ЕАД. Желева е завършила „Организационна и трудова психология" във Варшавския университет. Владее английски, руски и полски език.
 

Александър Димитров
 
Александър Димитров оглави наскоро отдел „Правно обслужване и етичен бизнес” в Siemens България. Преди да се присъедини към компанията, Димитров е бил правен съветник на българските представителства на чуждестранни инвеститори в България. Той е завършил „Международно търговско право и законодателство на ЕС” в университета Париж 1 (Пантеон-Сорбона), владее английски и френски език.
 

Виолета Владова
 
От средата на месеца към екипа на Siemens в България се присъедини и Виолета Владова. Тя е назначена за ръководител „Управление на веригата за доставки” и ръководител „Сименс недвижимо имущество”. Преди това Владова е заемала длъжността мениджър Логистика по проектите на френската компания Шнайдер Електрик за изграждане на фотоволтаични паркове в Летница и Враца.  Владова има магистърска степен по специалност „Международен бизнес и мениджмънт” в Стопанска академия „Димитър Ценов”, гр. Свищов. Владее английски и руски език.
 

Коментар