Samsung добавя памет в Galaxy S III

 
 
Samsung ще пусне нов модел на Galaxy S III с допълнителна памет от 1 гигабайт. Така оперативната памет на флагманския  смартфон ще стане 2 GB, съобщи The Verge.

Корейският производител прибягва до тази мярка, за да осигури по-добра поддръжка на операционната система Android 4.1 Jelly Bean. Пълните спецификации на платформата не са били известни по-рано на Samsung.

Galaxy S III с увеличен обем на паметта обаче няма да се продава на всички пазари. Очаква се Samsung да пусне модела само в избрани страни, вкл. Япония, Канада и САЩ.

Засега не съобщава дали компанията планира ъпрейд на инсталираната в смартфона Android 4.0 Ice Cream Sandwich до версия Android 4.1. Хардуерът на Galaxy S III отговаря на изискванията на новата ОС, така че е напълно възможно Samsung да предприеме обновление на мобилната платформа.

по темата: „Samsung добавя памет в Galaxy S III”

добавете коментар...

  1. Rado

    @Pfff, ти говориш глупости. Ако не се налагаха ъпдейти, изискванията към хардуера нямаше да се променят. А за всички е ясно защо се прави това – за да печелят произовдителите………..

  2. Pfff

    Това е най-голямата глупост –
    "Корейският производител прибягва до тази мярка, за да отговори на изискванията на операционната система Android 4.1 Jelly Bean. "

Коментар