MotoTest – подготвя за изпита пред КАТ

Moto Test, най-популярната програма за електронно решаване на листовките на КАТ, вече е достъпна за потребителите на iPhone, iPod Touch и iPad. Десетки хиляди млади шофьори през годините са положили успешно теоретичния си изпит с помощта на приложението, създадено от ГенСофт.

Преди 2 месеца българският разработчик спечели конкурс на Microsoft за най-оригинална мобилна апликация – това бе MotoTest за Windows Phone. Като награда, Microsoft започна разпространение на MotoTest в онлайн магазина си Marketplace.

Същевременно, екипът на ГенСофт създаде версия на MotoTest и за епълските iOS устройства iPhone, iPad и iPod touch. Програмата, както и допълнителна информация за нея, вече са достъпни в онлайн каталога Apple App Store.

Moto Test предлага тестове с листовките на КАТ във вид на приложение за смартфони и таблети

Moto Test предлага тестове с листовките на КАТ във вид на приложение за смартфони и таблети

MotoTest е безплатно приложение, което разполага със 135 специално подбрани въпроса, които помагат на кандидат шофьорите да добият представа за материала, върху който ще бъде изпитът и естеството на самите въпроси.

Пълната база данни от одобрени от КАТ въпроси (почти 1500 въпроса и над 1000 картинки) е достъпна под формата на „In App Purchase” (покупка вътре от самото приложение) срещу 2,99 евро, което е 2 пъти по-евтино от средната цена на книжка с листовки на пазара.

Според новите разпоредби на КАТ, за всеки кандидат-шофьор по специален алгоритъм се генерира уникална листовка. MotoTest разполага винаги с актуалните Листовки и дава на потребителя всичко необходимо за подготовка за изпита.

MotoTest има няколко режима на подготовка: обучение, изпит и поправка, като изчислява общ ранг за степента на подготвеност на курсиста. Програмата следи въпросите, които затрудняват потребителя, и набляга на тях (режим поправка),  и пресъздава адекватно изпит като генерира 45 въпроса с време за решаване 20 минути (режим изпит).

MotoTest е изцяло на български език. Програмата е оптимизирана за iPhone и iPod touch, но работи и на iPad. Скоро ще излезе и версия, насочена изцяло към iPad, която се възползва от по-големия дисплей на таблета. Със своите възможности, удобен интерфейс и достъпност, Moto Test е безценен помощник за всеки кандидат-шофьор.

Даунлоуд: MotoTest за iOS; MotoTest за Windows PhoneMotoTest за Android

Коментари по темата: „MotoTest – подготвя за изпита пред КАТ”

добавете коментар...

  1. Super

    Bravo mnogo qka programa

  2. георги

    гадното е че се плаща цялата версия иначе имаш само 135 въпроса от всичките 1400

  3. Surptised

    Какво казва iTunes Store за програмата:
    Rated 12+ for the following: Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References

    Apple, параноята ви тресе яко.

    Иначе програмата е супер, преди време само прехвърляхме едни топове листи, а актуализацията можеше да се свали само в книжарницата.

  4. Mili

    Леле, това е невероятно готино нещо! Жалко само, че го нямаше, когато Аз се явявах пред КАТ!

Коментар