Виваком свали цените за интернет

Виваком сваля цените на всичките си интернет пакети с повече от 20%. Намалението в месечната такса ще важи както за оптичната връзка, така и за пакетите с ADSL-свързаност, съобщи телекомът.

 

Цената на най-масовия пакет Vivacom Net със скорост до 20 Mbps пада с над 30%. Настоящи и нови клиенти имат избор на скорости от 15 до 100 Mbps на цени между 14,80 и 39,80 лв.

Клиентите ще могат да тестват безплатно за 30 дни високоскоростен интернет през оптика. Ако са доволни от избрания пакет, те ще имат възможност да продължат да го ползват за срока на договора, който предварително са заявили, или да се откажат в рамките на тестовия период без никакви дължими суми, като върнат предоставеното им оборудване.

В момента Виваком предлага два пакета Vivacom Net със скорости от 15 и 20 Mbps и пет за оптичен интернет – Vivacom FiberNet, които осигуряват високоскоростна връзка до 100 Mbps. С всички пакети потребителите получават безплатна лицензирана антивирусна защита, Wi-Fi устройство за безжичен достъп и електронна пощенска кутия с обем 500 МB.

по темата: „Виваком свали цените за интернет”

добавете коментар...

  1. Трави

    Виваком сваля, защото качеството на услугата е много ниско.

  2. Аршина

    Кога го виждаш ти това да стане. Аз от години очаквам Виваком да имат нормален нет.

  3. Директория

    А виваком няма ли най-накрая да си оправи качеството на интернета. Със сваляне на цени само няма да стане.

Коментар