Google дава рамо на еднополовите бракове

Google стартира проект с цел да влияе на политици и правителства, които се отнасят негативно към еднополовите бракове. Инициативата Legalize Love беше представена в рамките на форум Global LGBT Workplace Summit в Лондон.

Първи цели на кампанията ще бъдат правителствата на Сингапур и Полша, става ясно от публикация в CNET. Посочва се, че католическата църква, която е против еднополовите бракове, оказва значително влияние на обществото в Полша, поради което инициативата ще срещне съпротива.

В Сингапур обаче Google може да разчита на по-голяма поддръжка, тъй като там цари прагматичен подход към живота и нивото на доходите е високо.

Сингапур иска да стане глобален финансов център и световен лидер, а Google може да му помогне да реализира поставените цели, коментира Марк Палмер Еджкамб, представител на компанията.

Да бъдеш лидер и глобален център означава да се отнасяш еднакво към всички хора, независимо от тяхната социална ориентация, допълват от Google.

Коментари по темата: „Google дава рамо на еднополовите бракове”

добавете коментар...

  1. Педугъл

    Гарван гарвану око не вади…

    Следващото педугълско "рамо" вероятно ще подкрепи бракове между жени и коне, а след това може и бракове, и секс със статуята на Буда.

    За да си лидер, глобален център, глобална гнусота и каквото там друго много "велико" и глобално нещо има, означава да се отнасяш еднакво към всички хора, животни, статуи и.т.н, независимо от тяхната каквато-и-да-е ориентация, вероятно ще дУпълнят от Google.

  2. User

    Поредната причина да се мрази Google

Коментар