Финансовият директор на М-Тел напуска

Финансовият директор на М-Тел напуска компанията. Пламен Петров е подал обичайното за такива случаи едномесечно предизвестие до главния изпълнителен директор и акционерите на групата, съобщиха от телекома. Ръководството на М-Тел е одобрило със съжаление молбата за напускане, става ясно от официалното изявление.

 
Пламен Петров управляваше финансите на М-Тел в продължение на 7 години

Пламен Петров е главен финансов директор на телекома от 2005 година. Негов заместник се очаква да бъде назначен в началото на есента. Дотогава Петров ще продължи да помага на управителния съвет по всички оперативни дейности, изискващи неговото съдействие, както и по плавното предаване на отговорностите към новия финансов директор, когато такъв бъде избран.

В съобщението за напускането на Пламен Петров операторът отново подчертава негативното влияние на икономическата криза и регулаторните мерки на телеком пазара у нас. За последния отчетен период – първото тримесечие на 2012 г. – М-Тел обяви намаление на приходите с 13,1% до 115,9 милиона евро и на сравнимата EBITDA с 24,1% до 49,1 милиона евро.

по темата: „Финансовият директор на М-Тел напуска”

добавете коментар...

  1. az

    Мтел са най-големите кожодери а се оплакват от регулаторните мерки. Що за наглост?

  2. Mart

    Там са толкова много директори, че да напуснат 5-6 наведнъж, никой няма да забележи. Мтел е пример за тромава корпоративна машина, в която един куп служители вършат една задача, и то ясно как…

Коментар