S&T представи стабилни финансови резултати за първото полугодие на 2012

Новото инвеститорско участие стабилизира групата на  S&T, доведе до трайно и цялостно укрепване на потенциала на компанията и оказа положително влияние върху финансовите резултати.

S&T AG приключи 2011 с продажби от 265.9 млн. евро и печалба след данъци от 20.5 млн. евро. Положителната тенденция се запазва и през първото полугодие на 2012 г., което комбинирано с процесите на консолидиране и оптимизиране на структурата на групата се очаква да доведе до устойчив растеж през следващите години.

Като част от групата на Quanmax от месец ноември 2011 година, S&T предоставя професионални и високоспециализирани ИТ услуги в областта на консултациите, аутсорсинга и системната интеграция. S&T подпомага протичането на бизнес процесите в компании от Централна и Източна Европа като предоставя на своите клиенти подходящи специализирани ИТ решения и продукти.

Предимството на S&T при избора му за предпочитан партньор и доставчик на услуги се състои в умението на специалистите в компанията да вникват задълбочено в специфичните индивидуалните нужди и изисквания на всеки от клиентите.

Коментар