Dropbox удвоява платения капацитет

Популярната онлайн услуга за съхранение на данни Dropbox обяви нови, по-изгодни предложения за платените си абонати. Потребителите на Dropbox Pro получават двойно по-голям дисков капацитет в облачното хранилище на досегашната цена, съобщава корпоративният блог на доставчика.

Така например, срещу 9,99 долара на месец или $99 на година клиентите получават 100 гигабайта дисково пространство, вместо досегашните 50 GB. По същия начин се подобрява и тарифният план за $19,99 на месец ($199 за една година), при който обемът нараства от 100 на 200 гигабайта.

В допълнение, Dropbox предлага опция за специален тарифен план с 500 GB място на облачните сървъри. Всички промени в услугата ще влязат в сила автоматично, без да изискват намеса от страна на потребителя, уточняват от доставчика.

Облачното хранилище Dropbox работи от 2008 г., като предоставя на потребителите ограничен обем безплатно дисково пространство и повече срещу заплащане. Услугата работи както през уеб интерфейс, така и с клиентска програма.

Коментар