Нова хостинг промоция от компанията FColor.bg

Освен процентното намеления на цените, всички настоящи и бъдещи клиенти на FColor могат да преминат безплатно на по-висок клас услуга, при закупуването или подновяване на всеки от сервизните планове, които компанията предлага. Това означава, че клиентите, които са закупили Бизнес хостинг пакет, получават повишаване на услугата до следващия  .BG Уеб Хостинг План.
.BG Уеб Хостинг планът представлява пакет от услуги, които дават възможност на всеки собственик на интернет сайт да инсталира и управлява форум, интернет дневник (блог), интернет чат, да ползва система за лесно добавяне и редактиране на текст, антиспам и антивирусна защита.
FColor.bg предлага пет вида уеб хостинг планове, с различни обеми на дисково място, месечен трансфер и различни софтуерни приложения. Целта на услугите е да покрият различен спектър от функционалност и да предложат варианти на собствениците на уеб сайтове.
Възможността да се ползват услуги с различна функционалност, предполага различна цена. Така хората, които искат например да ползват само електронна поща, с антивирусна защита и възможност да я проверяват в интернет, а не само на собствения си компютър, и да имат семпъл уеб сайт не е нужно да плащат висока цена и могат да се абонират за най-евтиния плана на FColor.bg – Блог или Личен Сайт, който струва 5 лв на месец с включена регистрация на интернет име.
Ако собственикът на уеб сайт иска да ползва редица предварително инсталирани приложения, сред които шаблон за интернет дневник от типа http://blog.fcolor.bg, той може да се абонира запакет: За Важен Уеб Сайт, който при настоящата промоция струва 5.25 лв., на месец с включена регистрация на интернет име.
Бизнес философията на FColor.bg e да дава избор на клиентите си и да изготвя сервизни планове, които спестяват разходи на собствениците на уеб сайтове за уеб хостинг и им освобождават повече средства за развитие на интернет бизнеса им. Наскоро хостинг компанията заяви, че поставя приоритет в обслужването на такива уеб сайтове, които работят за пренасяна не търговията с български стоки и услуги в интернет и по-този начин създават добавена стойност и технологична икономика.
„Ние не бихме върнали никой, който иска да ползва електронна поща и да има проста интернет презентация. Консервативния подход към развитието на интернет икономиката обаче, се дължи на неразбирането на нейните предимства. Много от бизнесите просто не съзнават какви колосални разходи им спестява пренасянето на част от дейностите в интернет. Това включва намаляване на разходи за комуникации, спестяване на време, оптимизиране на бизнес процесите и в крайна сметка повече печалба”, заявява Мениджъра на отдела за обслужване на клиенти на FColor.bg Иглика Войнова.
Безплатното преминаване към по-висок клас хостинг услуга при закупуване на нов или подновяване на съществуващ план не е задължително и е по желание на клиента на FColor.bg. При подновяването на услугата след изтичането на абонамента, хостинг компанията не задължава клиента да поднови по-скъпия хостинг план, който клиента е взел чрез промоцията. При подновяване на договора, клиентите могат да изберат този план, който е най-добър за техния уеб сайт. Промоцията няма скрити условия или цени и не задължава клиентите към компанията. Цените на услугите и продуктите са крайни.
FColor.bg има собствен дневник, в който публикува полезна информация за бизнес процесите в компанията, както и полезни тези и съвети от сферата на уеб сайт бизнеса. Дневникът може да бъде четен на адрес http://www.blog.fcolor.bg.
Хостинг компания FColor.bg работи от 6 години на българския пазар. Фирмата поддържа сървъри в хостинг центрове в София, Амстердам и в Индиана, САЩ. В България FColor.bg използва сървъри със защита на информацията при евентуални хардуерни проблеми. Компанията управлява машините си със собствен софтуер, на български език, който е лесен и удобен за използване. Хостинг доставчикът насочва усилията си към това да подпомага със знание и консултации тези български интернет бизнеси, които искат да излязат на международния пазара на стоки и услуги в интернет и да създават работни места в българския технологичен сектор.

Коментар