HP стартира училище за управление на проекти

Хюлет-Пакард България стартира „Лятно училище за управление на проекти 2012”. В периода август-септември в Обучителния център на компанията в София ще се проведат 4 серии от курсове, всеки с продължителност 6 дни, по 8 работни часа.

 

Курсовете включват 3 основни модула: Основи на управлението на проекти; Лидерство и комуникационни умения за проджект мениджъри; Бизнес анализ за проджект мениджъри. Провеждат се на български език и са съпроводени с официални учебни материали на английски език.

Съдържанието е специално селектирано от лекторите по проджект мениджмънт на HP, съвместно с колегите им от PMI организацията (Project Management Institute). След успешното приключване на цикъла от обучения, участниците получават подготовка за изпити и сертификация по управление на проекти, както и НР сертификат, валиден в цял свят – гаранция за качеството на преминатото обучение.

Нашата статистика сочи, че най-голям интерес към този тип трейнинги имат компаниите от телекомуникационния и банковия сектор, малките и средни предприятия”, сподели Мая Христова, мениджър на Обучителния център на НР в България. „Само за последните 3 години реализирахме повече от 30 курса по Управление на проекти, с участието на над 300 специалисти – клиенти и партньори на НР България, както и служители на Глобалния център за отдалечени услуги на НР в страната”, допълни тя. 

Коментар