Германос отчете рекорден брой новооткрити магазини за 2006 г.

Рекорден брой новооткрити магазини за миналата 2006 г. отчете водещата търговска верига за мобилни технологии ГЕРМАНОС на своята годишна конференция през февруари 2007 г., в която участваха всички700 служители на компанията в зала 1 на НДК. «От всеки връх се вижда следващият» беше надсловът, под който екипът на ГЕРМАНОС Телеком България отчете постиженията си за 2006 г. Общо 30 нови магазина ГЕРМАНОС бяха открити през 2006 г., като понастоящем веригата покрива 60 града в цялата страна със 102 магазина. До края на 2007 г. ГЕРМАНОС планира да има общ 120 магазина.
Александър Димитров, изпълнителен директор на ГЕРМАНОС Телеком България, заяви пред екипа на ГЕРМАНОС: „Постиженията на ГЕРМАНОС през 2006 г. в нашия конкурентен пазар показват, че екипът на компанията успя да покори един висок връх и това му дава възможност сега да погледне към следващия тази година.” 
В годишната конференция на ГЕРМАНОС участва също и изпълнителният директор на ГЛОБУЛ г-н Танасис Кацирубас, както и представители на ръководството на Групата КОСМОТЕ. Г-н Кацирубас говори пред екипа на ГЕРМАНОС Телеком България за значимостта на партньорството между КОСМОТЕ и ГЕРМАНОС, както и решаващата му роля за разрастването на компаниите ГЛОБУЛ и ГЕРМАНОС в България.
80 души са били повишени в длъжност през 2006 г. във веригата магазини ГЕРМАНОС, а над 300 служители преминали през различни обучаващи програми на компанията. През миналата година ГЕРМАНОС беше първата компания в сектора на мобилните технологии, която въведе електронно обучение за екипа на веригата си, което позволява всеки консултант на ГЕРМАНОС да е винаги подготвен за най-новите технологични продукти и услуги, а също и да притежава уменията, необходими за предлагането им. През 2006 г.ГЕРМАНОС въведе политика за подпомагане на сключилите брак и новородените в компанията – общ 14 нови семейства в ГЕРМАНОС са получили допълнителна подкрепа от компанията.
Служителите на ГЕРМАНОС понастоящем са 700 души и предстои да се увеличат през 2007 г. с разширяване на веригата с нови магазини из цялата страна.

Коментар