Xerox DocuMate 3125 – компактен поточен скенер

Xerox пусна компактен поточен скенер DocuMate 3125 за бърза обработка на документи, пластмасови карти и формуляри, като генерира  дигитални файлове, с възможност за търсене. Получените файлове могат да бъдат съхранявани в компютъра или в „облака”. Чрез директно сканиране на изображенията в „облака”, потребителите могат да споделят или обработват файлове от различни места.

DocuMate 3125 сканира до 25 страници и 44 изображения в минута в режим дуплекс (двустранно сканиране) и е оборудван с устройство за автоматично подаване с капацитет 50 страници, което поема документи с различни размери – от визитни картички до стандартен А4 формат. Технологията срещу двойно подаване (DFD) предотвратява пропускането на захванати с телбод или залепнали един за друг документи.

Скенерът заема малко пространство, благодарение на своите компактни размери от 28,4х17х16,5 см, вкл. с устройството за автоматично подаване и приставката за вече сканирани документи, които могат да бъдат сгънати.

DocuMate 3125 разполага с интегрирана помощна програма Visioneer OneTouch, която улеснява избора на настройки. Чрез нея ефективността при управление на работния поток се повишава значително – само с натискане на един бутон документът автоматично се изпраща към електронна поща, принтер или в папка с файлове.

Наборът от инструменти Visioneer Connect позволяват на потребителите да сканират хартиени документи и да ги публикуват автоматично в популярни „облачни” дестинации с натискане на един бутон. Сертифицираните за използване от скенера и налични за свободно сваляне „облачни” линкове са: Google Docs, Evernote, FilesAnywhere, OfficeDrop и DropBox.

DocuMate 3125 работи със софтуер, който защитава поверителна информация като договори, оферти, споразумения и информация за служители. Повишени са също сигурността и контрола на хартиени документи и карти за самоличност.Софтуерът включва Visioneer Acuity за повишаване качеството на сканираните изображения, а функцията Visioneer DriverPlus предлага разширени опции за индивидуални потребители и корпоративни клиенти, като се интегрира в операционната система и приложенията.

Xerox DocuMate 3125 е наличен в партньорската мрежа на Xerox България.

Коментар