ВАЛ София представи новаторски градски съоръжения

Пред хотел Хилтън на бул. България в София Вал София ЕООД – дъщерна фирма на берлинската компания Вал АД, представи пред стотици гости своите градски съоръжения, които са функционални и имат естетичен дизайн. Презентацията предизвика голям интерес. Даниел Вал, председател на УС на Вал АД разведе лично вип гоститесред които бе Михаел Гайер, посланик на Федерална Република Германия, сред изложбената площ на дългия 17 метра презентационен камион на Вал. Те бяха впечатлени от предимствата на новаторската дизайнерска линия на фирмата – серията Intelligent (дизайн КГ Секай), която беше оценена и изпробвана.
По време на приема във фоайето на хотела, видните гости имаха възможност да опитат кулинарните специалитети и да разгледат моделите от дизайнерската линия Кампо (дизайн Щаубах и Кукерц) и други съоръжения, както и сами да се убедят във високото качество на продуктите на Вал.
“Във фокуса на нашата фирмена дейност са бързо развиващите се източноевропейски градове. Нашата цел е да предложим на град София най-новаторските ни продукти както и от гледна точка на дизайна онези продукти, които задоволяват в най-висока степен изискванията на потребителите”, каза Даниел Вал председател на УС на Вал АД. “С богато порт фолио от предлагани продукти и изключителна концепция за услугите ние предлагаме на политическия, икономическия и културния център на България оптимални решения за обществените места. Ще се радваме да продължим да си сътрудничим все така добре и ползотворно с нашите партньори.
Вал София ЕООД
Фирмата Вал АД, специализирана в производството на градски съоръжения и външна реклама, открива представителство в България през 2001г., а през 2006 г. основава дъщерната фирма Вал София ЕООД, в която работят осем сътрудника. 220 градски съоръжения от дизайнерските серии Хелиос (дизайн на проф. Арно Бонани) и Авеню (дизайн на Щаубех и Кукерц) са монтирани по улици и площади в българската столица. Това са градски информационни съоръжения. Сред тях 15 са витрини, снабдени със система, която сменя плакатите, разположени на най-добри места в София на бул. Витоша, както и рекламни колони и спирки.

Коментар