Виваком пусна хибрида Asus PadFone

Първият хибрид между таблет и смартфон вече е достъпен у нас в търговската мрежа на Виваком. Asus PadFone комбинира две отделни устройства, които телекомът ще предлага с един тарифен план.

PadFone съчетава смартфон, който се побира в таблет, а таблетът може да се включи към клавиатура и по този начин да се превърне в лаптоп.

Апаратът ще се предлага на лизинг с всички тарифи на Виваком, като най-евтино потребителите могат да го получат за 45,90 лева на месец с договор за някой от плановете Megacall XL, Unicall XL и Net&Call Super Max.

PadFone работи под управление на операционна система Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) и разчита на двуядрен 1,5 GHz процесор Qualcomm Snapdragon. Разполага с 16GB вътрешна памет, 1 GB RAM и възможност за microSD карта.

Дисплеят на смартфона е 4,3” Super Amoled, а на таблета – 10,1”, като и двата имат покритие, устойчиво на драскотини. Камерата на смартфона е 8 MP с автофокус и LED светкавица, а тази на таблета е 1,3 MP.

Моделът издържа до 480 минути разговори и до 360 часа на изчакване при работа в 3G мрежа. Теглото на телефона е 129 грама с батерията, а на таблета – 724 грама, като по този начин цялото устройство тежи по-малко от килограм. В комплекта е включена и писалка, която освен за писане и рисуване на таблета служи и като слушалка за провеждане на разговори.

по темата: „Виваком пусна хибрида Asus PadFone”

добавете коментар...

  1. Полянов

    При положение, че мога да го взема за 550 долара веднага от ebay не виждам къв е смисъла да давам на Виваком над 1000 лева и кусур с плана за 2 години.

Коментар